Ett tältläger vid Riksdagen till förmån för Nazi-Tysklands efterträdare Hamas-Gaza

Ett tältläger till förmån för Nazi-Tysklands efterträdare Hamas-Gaza. I bästa fall är dessa individer naivt självgoda och i sämsta fall är de judehatare.

Den som stödjer Hamas-Gaza skall känna till att Hamas-Gaza rötter går tillbaka till islamisten och nazisten Stormuftin tillika SS-generalen Hajj Amin al-Hussein. al-Hussein träffade personligen vid flera tillfällen Adolf Hitler och bl.a. Adolf Eichmann.

Den som stödjer Hamas-Gaza skall också känna till att Hamas-Gazas mål är utplånandet av Israel och utrotande av judarna.

Den som stödjer Hamas-Gaza skall veta att 70-80 procent av befolkningen stödjer Hamas, dvs. det är fler i befolkningen som stödjer Hamas än det var tyskar som stödde nazisterna i Nazi-Tyskland.

Befolkningen i Nazi-Tyskland fick ta konsekvenserna av sitt val av ledare när Nazi-Tyskland nedkämpades till ovillkorlig kapitulation i maj 1945. På samma vis får även befolkningen i Gaza ta konsekvenserna av sitt val av ledare. Det är som alltid i vår gemensamma historia när ett folk leds av terrorledare, krigshetsare och hatare.

Det är befolkningen i Gaza som är ansvariga för att deras barn och ungdomar skadas och dör när Israel nu använder samma nödvärnsrätt som de Allierade använde 1939 – 1945.

Detta sagt är Israel oerhört mycket mer försiktiga i sina militära operationer än vad de Allierade var.

Den som medverkar i dessa tältläger etc. stödjer i grund och botten en av historiens i särklass vidrigaste ideologier nazismen, dessutom hand i hand med islamism.

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/taltlager-vid-riksdagen/

https://www.dn.se/direkt/2024-06-14/polis-rev-taltlager-vid-riksdagen/

Om Brix Skis Blog

Varje linje är unik och förtjänar att åkas!
Detta inlägg publicerades i Defence- and Securitypolicy. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar