Nu omhändertas de som ägde och fostrade i hatets berättelser och bilder

Nr 5 av de ledande våldsbejakande islamisterna i Sverige är nu omhändertagen av Säkerhetspolisen. Notera att det är vd:n för den s.k. ”Vetenskapsskolan”.

Samtliga dessa individer som omhändertagits har skaffat sig positioner där de har kunnat sprida sina berättelser och bilder. Hatets och polariserandets bilder. Parallellsamhällets förespråkare och agitatorer. Berättelserna om dolkstötslegenderna. Legenderna om Sverige som genommarinerat i diskriminering, islamofobi etc. etc. Rasismens berättelser och bilder med hatet mot judar, kristna, sunnimuslimer, shiamuslimer, sufi osv. Alla dem som inte accepterar våldsbejakande islamism, salafism och jihadism. Uppviglandet av unga individer med målet att de ska ansluta sig till IS och/eller jihadismen i Europa. Hatets kolportörer.

Hur många ungdomar och unga vuxna har dessa individer rykt undan framtidshoppet för i form av en förlorad vilja att och tro på förmågan att göra sin livsresa?

De har varit ivrigt påhejade av och faciliterade av delar av politiken och delar av det civila samhället. Skrämmande kombination av naivitet, okunskap och omdömeslöshet.

Läs mer:

https://www.expressen.se/gt/sapo-har-slagit-till-mot-vetenskapsskolans-vd/

https://doku.nu/tag/vetenskapsskolan/

Om Brix Skis Blog

Varje linje är unik och förtjänar att åkas!
Detta inlägg publicerades i Defence- and Securitypolicy. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu omhändertas de som ägde och fostrade i hatets berättelser och bilder

  1. aggravateddissidence skriver:

    Så intressant att hela det komplexet är knäpptyst. Var är Maimuna Adullahi och Fatima Doubakil Muslimska Mänskligarättighetskommittén? Kitimbwa Sabuni och Afrosvenskarna? Omar Mustafa håller låg profil som vanligt. Stridbare Rashid Musa från SUM? Yasri Khan? Hela Ibn Rush-komplexet är knäpptysta. Inte ett endaste litet protestpip om vår muslimhatande repression…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s