Ni äldre som byggde Sverige agera; ta tillbaka makten!

Hur ett samhälle – vi gemensamt – tar hand om våra barn, ungdomar och äldre visar vilket samhälle – vilken gemenskap – vi är.

Är vi lojalt och ärligt dedikerade till våra barn, ungdomar och äldre eller är vi enbart ett ego-skådespel här och nu? Vad är vi för samhälle? Det här är politik på riktigt. Att vi har över 250.000 fattigpensionärer är en skam bortom all anständighet.

Politik handlar om att prioritera mellan individers och grupper av individers behov. Att inte prioritera våra barn, ungdomar och äldre visar att vi som gemenskap håller på att lämna det som varit vår nyckel till framgång, tilliten mellan människor. Samhällskontraktet; gör din plikt kräv din rätt i dess båda betydelser. Skämskudde och hörnplats med dumstrut för de som saknar viljan och förmågan att lyfta våra äldre ut ur fattigdomen.

Varför inte Sveriges pensionärer mobiliserar sig till en gigantisk demonstration vid Riksdagen beror enbart på en disciplinerad lojalitet som nu visar sig vara helt bortkastad.
Ut och demonstrera ni som byggde Sverige. Låt era barn köra er till Riksdagen. Låt era barn visa er respekt. Ta den makt ni förtjänar. Nu!

Läs mer:
http://www.aftonbladet.se/ledare/a/JapXj/jobbar-hela-livet-far-usel-pension

Om Brix Skis Blog

Varje linje är unik och förtjänar att åkas!
Detta inlägg publicerades i Democracy and Human Rights, Management, Participation and influence. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s