Neonarmband, handklovar och buntband

”Vid större ungdomsevenemang kommer polisen att dela ut armband med texten ”POLIS AVSPÄRRAT #tafsainte”. Nu inleder polisen en kampanj för att få stopp på sexuella ofredanden bland unga. – Vi hoppas att det här ska få framförallt killar att tänka efter både en och två gånger extra. Många inser nog inte att det här är ett brott, säger rikspolischef Dan Eliasson till TT.

Han har också ett råd till killar som tar på tjejer mot deras vilja: – Vem vill bli ihågkommen som killen som tafsar? Tänk efter grabbar, för guds skull!”

 Inför den nu aktuella armbandskampanjen lämnar Polisen en lägesbild där ”det finns ett stort mörkertal och att den genomsnittlige gärningsmannen när det gäller sexuellt ofredande mot flickor är män mellan 15 och 25 år”.

När rättsstaten är själva bäraren av relativism, otydlighet, feghet och låtsasåtgärder då är vi ute på ett riktigt sluttande plan. Det är ingen som helst hemlighet vad nästan alla ungdomar anser om sexuellt tafsande. Det är bara att läsa den tidigare Ungdomsstyrelsens rapport i ämnet. Enligt Ungdomsstyrelsen tog 99 procent avstånd från ofredande.

Det är inte heller någon hemlighet att förövarna i dessa specifika sammanhang var asylsökande unga män. Det är bara att läsa polisens egen analys i ämnet: ”I de fall där brotten utförts av gärningsmän i en större grupp på offentlig plats och i simhallar har gärningsmännen främst varit ungdomar som söker eller nyligen fått asyl i Sverige”

Så frågan är varför polisen inte agerar mot individer istället för att fega ur och anklaga ett helt kollektiv av unga män!? 

Det finns ju redan sedan länge lämpliga armband för individer som begår förbrytelser. De finns i stål och kallas populärt för handklovar och de finns i plast och kallas för buntband. Använd dom.
Läs mer:

Klicka för att komma åt Lagesbild%20over%20sexuella%20ofredanden.pdf

Om Brix Skis Blog

Varje linje är unik och förtjänar att åkas!
Detta inlägg publicerades i Democracy and Human Rights, Management. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s