Det är politikens absoluta skyldighet att avsätta resurser som möjliggör ett uthålligt utredande av samtliga som deltagit i ISIS

Snart är några av dessa svenska deltagare i ISIS – dessa mördare, våldtäktsmän, rasister och slavhandlare – på väg hem till Stockholm, Göteborg, Örebro m.fl. orter, nära dig. 

Vad kommer du tänka när dessa individer står där framför dig i snabbkassan på ICA eller du möter dem hos Arbetsförmedlingen i stolen bredvid dig väntandes på handläggaren, eller när individen påtvingar sin omgivning strikta politisk-religiösa levnadsregler…? 

Men om du mår dåligt, skön då en tanke till de som har släkt och vänner som just slaktats eller sålts i Irak och Syrien och som tvingas möta dessa individer här hemma i Sverige.

Låt oss åtminstone hoppas att vårt rättssystem ger prioritet åt att utreda dessa individer för deras deltagande i eventuella krigsbrott, folkmord och brott mot mänskligheten. 

Vi lär – liksom Tyskland gjorde efter andra världskriget – behöva inrätta särskilda och väl utbyggda funktioner som kan dokumentera och utreda alla dessa brott mot mänskligheten, folkmord och krigsbrott som dagens svenskar gör sig skyldiga till. Det handlar om att bygga upp en hel infrastruktur för att hantera dessa brottsutredningar. De nuvarande resurserna räcker inte alls.

Må politiken förstå allvaret – inte bara i goda ord och små feel-good projekt – och avsätta de medel som krävs för att rättstaten uthålligt och precist skall utreda varje individ om det så må ta upp till 20-30 år. Utredas och om bevisen finns lagföra och döma dem rättvist hårt. Riktigt hårt och riktigt rättvist. De får en objektiv rättegång. Detta till skillnad mot deras offer.

Se mer om deras kvinnosyn, deras rasism och deras syn på människan som en ägodel. Deras förbrytelser mot all religion. Deras förbrytelse mot kärnan i islam. Deras hat mot alla andra, kristna, judar, ateister och särskilt andra muslimer som inte delar deras rasism och fascism. Hur de ens har mage att återvända till Sverige och de värderingar vi står upp för är en gåta!? Men det är väl förstås försörjningen, tryggheten, icke-rasismen, det fria ordet, osv. som tilltalar dem…

https://www.facebook.com/cbnnews/videos/10155642589990393/

Läs mer:

dr Aje Carlbom – Så vill Saudiarabien omväbda Sverige till de islamiska läran

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/sa-vill-saudiarabien-omvaenda-sverige-till-den-islamiska-laeran-15647

Landsförräderi av IS-terrorister som snart kan komma att strida mot svensk trupp

http://m.gp.se/nyheter/debatt/1.2715783-atala-is-svenskar-for-landsforraderi?utm_source=m.facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=redirect

Om Brix Skis Blog

Varje linje är unik och förtjänar att åkas!
Detta inlägg publicerades i Defence- and Securitypolicy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s